Να στείλετε μήνυμα
Περίπου εμείς
Accuvon (Guangzhou) Pumps Co., Ltd

Η Co. αντλιών Accuvon (Guangzhou), ΕΠΕ είναι μια sino-γερμανική κοινοπραξία που καθιερώνεται το 2008. Ειδικεύεται στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις, τις εφαρμογές εφαρμοσμένης μηχανικής και τις τεχνικές υπηρεσίες για τις αντλίες στροφέων. Σύμφωνα με τα γερμανικά βιομηχανικά πρότυπα DN και τις τεχνικές απαιτήσεις, την εξουσιοδοτημένες κατασκευή και τις πωλήσεις της περιστροφικής αντλίας λοβών εμπορικών σημάτων ACCUVON στην Κίνα.

 

Στα προηγούμενα δεκαπέντε έτη, ACCUVON έχει εστιάσει στον τομέα των περιστροφικών αντλιών λοβών, και είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και τις τέλειες λύσεις. Περισσότερα από χίλια προγράμματα έχουν εφαρμοστεί, με τους συνεργάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις σε China.Besides, μερικά προϊόντα έχουν εξαχθεί στη Νότια Ασία και τη Μέση Ανατολή. Με την υψηλή ποιότητα, τη προηγμένη τεχνολογία και την υπηρεσία, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την πρώτη επιλογή της βιομηχανίας. Μέχρι τώρα, η επιχείρηση έχει υποβάλει αίτηση για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας 50+, ένα αποκτηθε'ν πιστοποιητικό S09001 ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, το περιβαλλοντικό πιστοποιητικό S014001 συστημάτων διαχείρισης, το επαγγελματικό πιστοποιητικό OHSAS18001 συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών, το επιχειρηματικό πιστοποιητικό υψηλής τεχνολογίας, το πιστοποιητικό προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (5 στοιχεία) κ.λπ.

 

Οι τεχνολογίες των αντλιών ACCUVON χρησιμοποιούνται κυρίως στην πετροχημική βιομηχανία, την επεξεργασία λυμάτων, το κενό σύστημα απαλλαγής σιδηροδρόμων, την ενέργεια βιοαερίων, τα απόβλητα τροφίμων, τον ωκεανό σκαφών, τον πολτό και το χαρτί, την ελαφριά βιομηχανία κ.λπ.

 
Αφήστε ένα μήνυμα
Περισσότερα προϊόντα
Ο πελάτης είπε ποτέ

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας, επίσης καλή μετά την πώληση υπηρεσία. -- Αδέλα

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Πάντα το καλύτερο. Συνέχισε έτσι και θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση μαζί σου. -- Τσάρλι Μπίνγκχαμ