Bericht versturen
Ongeveer ons
Accuvon (Guangzhou) Pumps Co., Ltd

Van Accuvon (Guangzhou) Pompen Co., Ltd is een Chinees-Duitse gemeenschappelijke die onderneming in 2008 wordt gevestigd. Het specialiseert zich in ontwerp, ontwikkeling, productie, verkoop, techniektoepassingen en de technische diensten voor rotorpompen. Overeenkomstig de Duitse industriële normen van DN en de technische vereisten, de vergunning gegeven productie en de verkoop van ACCUVON-pomp van de merk de roterende kwab in China.

 

In het verleden de vijftien jaar, heeft ACCUVON zich op het gebied van roterende kwabpompen, geconcentreerd en geëngageerd aan het voorzien van klanten van professionele technische ondersteuning en perfecte oplossingen geweest. Meer dan duizend projecten zijn ten uitvoer gelegd, met partners van alle gangen van het leven in China.Besides, zijn sommige producten uitgevoerd naar Zuid-Azige en het Midden-Oosten. Met hoogstaande, gevorderde technologie en de dienst, heeft het het vertrouwen en de eerste keus van de industrie gewonnen. Tot nu toe, heeft het bedrijf 50+-octrooien, een verkregen certificaat S09001 van het kwaliteitsbeheersysteem, milieubeheersysteemcertificaat S014001, bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificaat OHSAS18001, high-tech ondernemingscertificaat, high-tech productcertificaat (5 punten) enz. aangevraagd.

 

De technologieën van ACCUVON-pompen worden hoofdzakelijk gebruikt in de petrochemische industrie, behandeling van afvalwater, systeem van de spoorweg het vacuümlossing, biogasenergie, voedselafval, schipoceaan, pulp en papier, de lichte industrie enz.

 
Laat een bericht achter
Meer Producten
Klant ooit gezegd

Ik wil zeggen dat uw producten zijn zeer goed. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoop service. -- Adela

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd de beste. Houd dit gaand, en wij zullen een lange termijn handels verhouding met u vestigen. -- Charlie Bingham